Blogmas, Skønhed

Mine makeup favoritter ♡ | BLOGMAS

Velkommen til endnu en blogmas dag! ♡

Et af de indlæg, der har været allermest efterspurgt handler om makeup; Nemlig hvilke produkter jeg bruger. Som tidligere nævnt er jeg ikke ligefrem en makeup-ekspert, men jeg vil selvfølgelig gerne dele hvilke produkter jeg bruger, og hvorfor jeg bruger lige præcis disse. Fælles for alt jeg bruger er, at det er yderst budgetvenligt!

Nå, men lad os da bare komme igang!

Foundation

Jeg bruger denne Fit Me – Matte & Porreless foundation fra Maybelline. Den er ultra let på huden, og huden mærkes silkeblød efter man har påført den. Jeg synes den har en god dækkeevne, og den ensarter huden så fint. Jeg har tendens til at skinne i t-zonen i løbet af dagen, men det afhjælper denne lille sag virkelig! Makeuppen holder sig pænere meget længere, og min hud fedter slet ikke med denne foundation på. Dog vil jeg sige, hvis man har tendens til tør hud i ansigtet, skal man nok holde sig langt væk fra denne.

Concealer

Jeg bruger denne, også fra Maybellines “Fit Me!” kollektion. Jeg er meget kræsen når det kommer til concealere, og jeg synes ærligtalt de fleste er for tykke i konsistensen, og dermed ligger sig meget tydeligt i de fine linjer omkring øjnene – Det synes jeg ikke denne gør. Men den lysner de mørke rander og holder i tiiiimevis.

Pudder

Efter at have påført min concealer, påfører jeg denne matterende pudder, også fra Maybeline’s “Fit Me!” kollektion. Den ’sætter’ min concealer, og samtidigt er den ultra matterende – Så hvis man ikke er til dét look, så skal man altså holde sig langt væk fra denne. Men da min hud har tendens til at ligne en diskokugle i løbet af dagen, er denne en life saver. Udover at være matterende har den også en virkelig god dækkeevne, og huden bliver dermed straks mere ensartet at se på, også uden foundation/BB cream eller concealer under.

Bronzer

Dernæst påfører jeg min bronzer og contour, for at få lidt farve og lidt ‘liv’ tilbage i ansigtet, og samtidigt for at fremhæve mine kindben. Jeg bruger denne fine sag fra Rimmel ‘Kate’ serien, som har tre farver i én. Den findes også i en anden udgave, nemlig med en blush i stedet for den mørke contour-farve.

Eyeliner

Jeg påfører derefter eyeliner på den våde kant, altid! Jeg synes ærligtalt jeg ser helt forkert ud uden eyeliner, jeg føler den gør en kæmpe forskel! Og samtidigt får den bare mine øjne til at se lidt mere.. Vågne ud 😀 Min favorit er denne “Exaggerate waterproof Eyeliner”, også fra Rimmel. Jeg har prøvet en del eyelinere, men denne synes jeg altså klart holder bedst og længst tid på øjnene, hvor mange andre jeg har prøvet, er forsvundet helt efter meget få timer. Samtidigt er jeg fan af, at denne eyeliner bare skal drejes ud, og dermed aldrig spidses.

Eyebrow pencil

Ja, okay, ret kikset billede, der er jo næsten ikke noget produkt tilbage! Men som jeg sagde er dette jo alle mine favoritter, og produkter jeg bruger stort set hver dag – Og dette var altså hvad jeg havde tilbage af mine øjenbrynsblyant. Nå, men dette er altså endnu et Rimmel produkt, og også fra deres “Exaggerate” serie, og jeg bruger farven Hazel. Jeg synes den er nem at bruge, og så er den super pigmenteret og holder hele dagen – Men er stadig nem at fjerne om aftenen.

Mascara

Af mascara bruger jeg denne fra L’Oreal Paris, nemlig “False Lash Telescopic” som både giver vipperne længde og volume. Den kan nemt bygges op, så hvis man er til det mere naturlige look, skal man ikke tage så meget på, men er man mere til dramatiske vipper, skal man bare give den gas og lægge flere lag, så længde og volume opbygges.

Læber

Inden jeg påfører læbestift, kan jeg godt lide at eksfolierer mine læber – Læbestiften ligger sig simpelthen så meget pænere efterfølgende, og man slipper for tørre sprækker eller små hudflager.
Jeg er vild med denne Lip Exfoiliator fra ELF, som smager sødt – Ikke at jeg decideret spiser den jo, men I ved 😀 Jeg påfører den på læberne, og gnider læberne sammen, ligesom jeg ville gøre når jeg tager læbestift på, og fjerner så skrubben med en vatrondel eller en serviet.

Nu hvor læberne er helt bløde og fri af døde hudceller, er de klar til en lækker læbestift. Jeg elsker generelt læberstifter, og synes virkelig det kan være prikken over i’et til ethvert look eller outfit. For tiden er denne nude sag fra The Body Shop min absolutte favorit; Læbestiften hedder ‘Matte Lip Liquid” og farven hedder Windsor Rose. Selv om den er matterende, udtørrer den ikke læberne som man ellers tit ser med den slags produkter – Dog bruger jeg dog altid en læbepomade under, da jeg synes det er mest behageligt under matte læbestifter. Farven holder længe på læberne, og konsistensen er bare super lækker – Slet ikke fedtet, men altså heller ikke helt vildt udtørrende, bare et eller andet midt i mellem.


Så kom vi igennem mine makeup favoritter. Jeg håber I kunne bruge det til et eller andet? Måske det gav lidt inspiration til nogle nye produkter I skal prøve, eller måske det gav jer et par gaveidéer 😀

Hvilke(t) makeup-produkt(er) kan I ikke undvære?

Tak fordi I kigger herind forbi og følger med i min blogmas, det betyder mere end I aner, julemøs ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.