Blogmas

Mine yndlings julefilm ♡ | BLOGMAS

Det er den tid på året, hvor det er sååå meget tilladt at smide sig på sofaen med en go’ film, og så bare blive liggende lige så længe man vil. Det er alligevel mørkt størstedelen af tiden, så hvad er egentlig bedre end at putte med tæpper eller dyne, i stearinlysets skær og med alle de fineste julelys tændt, og så bare hygge og koble fra, med en sød og glad julefilm?

Det er i hvert fald en af de ting jeg elsker her i december, og jeg er derfor også stor fan af, at både TV3 Puls og Kanal 4 viser julefilm hver eneste aften hele måneden – Jeg sluger dem råt! Og selv hvis jeg ikke ligefrem følger med i dem, så kører de oftest på skærmen som baggrundsstøj, mens jeg tuller rundt derhjemme.

Så selvfølgelig skal blogmas da også indeholde et indlæg med mine allermest yndlings julefilm, ikk? Såhhh, find en varm kop et eller andet frem, og læs videre – Og gør så ellers klar til sofa, hygge og maaasser af jule-cheesyness!

♡ The Holiday
Hvis jeg kun måtte vælge én yndlings julefilm, så tror jeg denne indtager førstepladsen! Den er SÅ sød, og SÅ hyggelig! Og HEJ Jude Law!

♡ A Wish For Christmas
Lacy Chabert er måske bedst kendt som Gretchen i Mean Girls, men hun har også lavet tonsvis af hyggelige, cheesy og så søde julefilm – Dette er en af dem, og så har den endda et sødt og vigtigt budskab.

♡ Krummerne 2 – Stakkels Krumme
Den her kan vi simpelthen ikke komme uden om; K L A S S I K E R! Og det har bare ikke rigtigt været jul, hvis ikke den har været på skærmen i løbet af december.

♡ Prinsessen og Dobbeltgængeren
En helt ny Netflix-film. Hovedrollen spilles af Vanessa Hudgens, og da jeg har et lille girl crush på hende, måtte jeg selvfølgelig se hvad det var for noget. Den er super cheesy og så typisk tøset, men den er så søøød!

♡ Far til Fire – Til Julebal i Nisseland
Til Jul-jul-jul-jul-jul-jul-juuuuulebaaaal.. Fordi den bare er så skide hyggelig!

♡ Journey Back to Christmas
Denne har Candace Cameron i hovedrollen, og hun er ligesom Lacy Chabert med i en masse søde julefilm – Dette er en af dem. I denne spiller hun en sygeplejerske i 1940’erne, som pludselig dumper ind i julen 2016.

♡ Alene Hjemme
Ingen yderligere forklaring nødvendig, vel? 😀

♡ Noget I Luften
Med Linda P., Robert Hansen og Line Kruse i hovedrollerne er man jo altså bare nødt til at se den! Og så er den altså bare så hyggelig, og så skør – på den skønne måde!

♡ Fars Fede Juleferie
Det bliver ikke mere skørt, men det er hyggeligt, og det er jo ren nostalgi.

Det var nogle af mine yndlings julefilm lige nu. Jeg kunne sikkert have lavet en uendelig lang liste, med alle de julefilm jeg får set i disse dage, men jeg har prøvet at være lidt.. hård! Og kun udvælge de allerbedste og allerhyggeligste af mine favoritter lige nu 🙂

Nu er det så jeres tur! – Del endelig nogle af jeres favoritter! Så jeg kan få set dem også 😀

Rigtig go’ weekend! Julemøs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.