Blogmas, Bolig

Mit julepyntede hjem ♡ | BLOGMAS

Godmorgen, og tusind tak fordi I kigger ind forbi min blogmas, det gør mig SÅ glad! ♡
Jeg håber I er kommet godt igang med december og har nydt weekenden helt vildt? 😀

Nå, men idag skal det handle om julepynt! Flere har nemlig efterspurgt billeder af hvordan jeg har pyntet op, da alle jo efterhånden godt ved, hvor juletosset jeg er 😀 Overraskende nok, ejer jeg ikke særlig meget julepynt – Faktisk alt for lidt, hvis jeg skal være ærlig. Men det er bare en af de ting, man ’samler sammen’ løbende, ikke? Det gør jeg i hvert fald, så der bliver føjet lidt nyt til samlingen hvert år.

Jeg har dog en del nissepar fra Trip Trap, men ind til videre har jeg altså besluttet at droppe nisserne, og i stedet holde mig til sølv og guld og glitter pynt i år. Jeg kunne også godt tænke mig at få lidt mere ‘natur’ ind i dette års tema, men som sagt – Det må altså komme løbende 😀 Men herunder har jeg i hvert fald taget billeder af det julestads jeg har fremme ind til videre.

Da jeg ikke har suuuper meget plads til at gå helt jule-amok, nøjes jeg med et kunstigt juletræ. Det gode ved dette er, at det holder sig super fint og flot, også selv om jeg allerede stiller det frem midt i november. Juletræet er halvanden meter højt, og købt i Harald Nyborg til ingen penge for et par år tilbage. Det står i det ene hjørne af min stue, og selv om det intet har med gran at gøre, så synes jeg altså det er helt vildt hyggeligt, og jeg bliver så glad af at se på det, når jeg sidder i stuen om aftenen.

På træet er en lang lyskæde med forskellige lysindstillinger – Jeg har det stort set tændt alle de timer jeg er hjemme, fordi det bare skal nydes så meget som overhovedet muligt, og igen; Det er jo så hyggeligt med de fine julelys.

Julepynten på mit træ er alt sammen holdt i hvidt og sølv. Noget af pynten er fra Lyngby Porcelæn og fra Rosendahl, noget andet er fra i Ikea eller købt på de søde julemarkeder jeg har besøgt. De store snefnug er fra Kop & Kande, julekuglerne med glimmer er fra Føtex og Netto, og de store hvide glimmersløjfer er fra det lokale havecenter, så det er et godt mix af det hele, men jeg synes det giver en fin helhed.

Normalt holder jeg mig til sølv, når det kommer til julepynt – Ligesom på juletræet. Men i år faldt jeg alligevel for nogle fine guld-sager, så årets ‘jule tema’ blev altså lige pludselig til guld i stedet (udover på juletræet, selvfølgelig). Herunder kan I se lidt af det julepynt jeg har shoppet i år.

Det rosa og det grå porcelæns juletræ er fra Bilka og rensdyret af guldglimmer er fra Netto – Det samme gælder det lille, falske juletræ. Stjernen bag rensdyret er købt i Søstrene Grene.

Og så lige et par billeder af julelysene om aftenen.
Det sorte juletræ på bordet er købt i Søstrene Grene, og lyskæden der er på, har jeg købt seperat og selv tilføjet. Jeg havde egentlig tænkt mig at hænge noget pynt på det, men nu synes jeg faktisk det er fint som det er, kun med lyskæden. Så for nu, bliver det i hvert fald sådan her.

Uglen er en gammel sag fra mit lokale havecenter, og den guldfarvede glimmer-krans som uglen står i, er fra Netto – Hverken ugle eller krans har fået ‘rigtige pladser’ endnu, så lige nu står de altså bare her, for jeg ved ærligtalt ikke lige hvad de skal 😀

I min entré har jeg et stort spejl med sølv ramme hængende, derfor er pynten derude stadig holdt i sølv. Ikke at der er så meget pynt, desværre 😀 Men der er en julemand, igen en ældre sag fra havecentret, og så et glitrende sølv-juletræ. Juletræet har jeg haft i rigtig, rigtig mange år efterhånden – Jeg kan huske jeg havde det på mit teenage-værelse 😀 Det var en gave fra min bonusfar, og jeg er stadig så glad for det og elsker at tage det frem hvert år! Jeg synes simpelthen det er så fint, desværre kommer det ikke helt til sin ret på billedet, men det giver så meget hygge i et ellers ikke-super-hyggeligt rum.

Hvordan ser jeres jul ud? Del endelig, eller tag mig på instagram, så jeg kan se ♡ Og ha’ så lige den dejligste dag! Julemøs til jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.