Mode

My Little Pony outfit ♡

Som jeg nævnte i dette indlæg, så har jeg et eller andet med t-shirts! Og jo mere skæve/søde/fjollede/retro/anderledes de er, jo bedre! Og det er nok heller ikke helt ny information for jer, I har jo masser af gange set mig i alt fra Barbie t-shirts til Coca-Cola t-shirts. Og ja, jeg ved jo godt det er lidt fjollet, men det er faktisk det jeg godt kan lide! Det skiller sig lidt ud, og giver et pift til et ellers måske ‘ret basic’ hverdags-outfit.

Så da jeg fornylig faldt over denne oversized My Little Pony-sag blev jeg straks draget af den! Dog var jeg i tvivl om, om den måske var FOR fjollet, selv til mig. Men nej, åbenbart ikke. For den røg direkte i kurven og blev straks sendt afsted mod Greve. I de par dage der gik inden jeg modtog den, nåede jeg dog alligevel at beslutte mig for, at jo, den var sgu for meget og måtte sendes retur..

Men da jeg så modtog den, og fik den pakket ud, ej men altså.. Det var sgu noget nær kærlighed jeg følte lige der. Den var jo i de allerfineste pastelfarver, (helt perfekt til sol og sommer) og med både pony og regnbue-print var der jo ingen tvivl: Den skulle jeg selvfølgelig beholde, og jeg glædede mig ærligtalt helt til at lufte den!

Jeg hoppede i den allerede dagen efter, og forevigede (selvfølgelig) outfittet på instagram, hvor jeg faktisk regnede med at få et par mindre positive kommentarer med på vejen. Men nej! I er åbenbart ligeså vilde med det skæve, det skøre, det lyserøde (og My Little Pony) som jeg er, for sjældent har jeg da fået SÅ mange kommentarer som “ej, den t-shirt! Jeg er forelsket” eller “Jeg er VILD med den bluse” med på vejen! Rigtig, rigtig mange har også spurgt hvor jeg har købt den, og derfor tænkte jeg den fortjente sit helt eget blogindlæg.

Mærket er PrettyLittleThing, og jeg har købt den på asos – I kan finde den ligeHER. Og lige nu er den faktisk på tilbud til sølle 94kr, så det er bare med at slå til 😀 Det skal lige siges at den er meget oversized, så husk lige det, hvis I bestiller! 😀

Hvis I slet ikke kan få nok af My Little Pony har de også et par andre søde bluser, og et fint natsæt – Alt det finder I lige HER 😀

Møs, smil og regnbuer herfra. Tak fordi I læser med ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.