Mode

New in || Lille sommersag ♡

Godaften derude, jeg håber I har en fantastisk hyggelig Store bededag. Her har det været det fineste vejr fra morgen til aften, med en masse solskin og blå himmel, så selv om det har blæst en del, er det smukke vejr selvfølgelig blevet nydt. Ellers har jeg haft en dag helt uden planer, hvilket var en oplagt mulighed til lige at få knipset et par billeder af en ny skjorte jeg har shoppet – Nemlig denne blomstrede sag.

Jeg har i flere måneder været på jagt efter nogle fine skjorter, som virkelig har manglet i min garderobe. Jeg synes nemlig skjorter er en så god basisting; De kan styles til både hverdag og til fint brug, og sættes sammen med både bukser, leggings og nederdele. Derudover ser man også bare hurtigt “done” ud, som om man har gjort lidt ekstra ud af sig selv, bare fordi en skjorte i sig selv er så stilet, ikk?

Da jeg faldt over denne skjorte i H&M blev jeg straks draget af de fine blå/lilla farver – Jeg var dog lidt i tvivl om selve printet, om det var FOR blomstret. Men jeg købte den, og ville lige prøve den på, sammen med nogle forskellige ting, inden jeg besluttede mig – Og nu er jeg faktisk helt vild med printet! Blå og lilla er ellers ikke farver jeg normalt går i, men jeg synes de fungerer så fint med det hvide, og så tænker jeg de vil være så gode til sol og sommer – Hvad synes I?

Jeg har desværre ikke fået luftet den endnu, men det kan ikke vare længe! Jeg glæder mig i hvert fald helt nu – Så fedt, ikk? Når man har shoppet noget, og man slet ikke kan vente med at ha’ det på 🙂

Har I shoppet nogle lækre sommer-sager fornylig? 🙂 Knus til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.