Bedre vaner

No buy November – Vil du være med?

Vil du være med på en lille november challenge? 🙂

Den challenge jeg har i tankerne handler om shopping. Eller, faktisk.. Så handler den om IKKE at shoppe.

Man kan naturligvis lave sine egne regler i forhold til hvad man må/ikke må shoppe. Hvis det lyder lidt uoverskueligt slet ikke at kunne shoppe, så kan man eventuelt holde sig til at én kategori er forbudt de kommende 30 dage. Måske alt efter hvor man har størst tendens til at blive fristet når det gælder shopping? – Kan garderobeskabet ikke længere lukkes, så kan man sige at nyt tøj er no-go, eller er det beautyprodukter man har en svaghed for, kan man sige at det er forbudt at tilføje flere til samlingen den kommende måned.

Alt tæller jo 😀

Men jeg vil prøve at gå hele vejen og sætte al ‘unødvendig’ shopping på pause. Altså både hvad angår tøj, makeup, hud-/hårpleje og boligsager.

Løber jeg tør for f.eks. ansigtscreme eller andre ting jeg bruger i hverdagen, så må jeg gerne erstatte det – Men ekstra ‘bare for sjov’-shopping er altså forbudt 🙂

Jeg tænker sådan en lille challenge kan fungere som en god reminder til, hvor mange ting de fleste af os egentlig har i forvejen, og samtidigt minde os om at bruge det vi allerede har meget mere, inden vi køber nyt. Måske det også kan hjælpe til at tænke lidt mere kreativt med de ting vi allerede ejer.

Altså egentlig vil det jo nok bare være godt på mange måder, lige at skrue lidt ned for forbruget, ikk? Og måske endda blive lidt klogere på egne shoppevaner/browse-vaner.

Så ja, jeg vil i hvert fald give det et forsøg! 😀 Og jeg ville jo elske hvis du havde lyst til at være med?

Lige et lille ps. Julegaveshopping er naturligvis tilladt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.