Skønhed

Nu som YouTuber?? ♡


Som I ved har jeg før samarbejdet med Join Organic, og de har igen været så søde, at spørge om jeg ville teste nogle af deres produkter – Og selvfølgelig ville jeg det!

Som noget helt nyt har jeg denne gang lavet en video, hvor jeg bruger produkterne, så I bedre kan se dem. Det er min første YouTube video, så jeg har selvfølgelig meget at lære endnu ♡ Men det ville simpelthen gøre mig så glad hvis I, inde på YouTube, ville give mig et LIKE 😀 Og så ville jeg altså virkelig ELSKE, hvis I også havde lyst til at klikke på ABONNÉR hos mig 😀

Nå.. Det må være nok ævl fra mig af, lad os komme videre til dét det hele handler om ♡

The Basics

Join Organic er en serie af økologiske hudplejeprodukter, som forhandles eksklusivt i Føtex og Bilka 🙂 Serien består af mange forskellige produkter til både krop og ansigt, blandt andet makeup-fjerner, showergel, body butter og håndcreme. Fælles for dem alle er, at de er budgetvenlige og økologisk certificeret og Svanemærket. Derudover er de alle baseret på lækre, effektive ingredienser, blandt andet super fruits, som er frugter/bær med et højt naturligt indhold af vitaminer.

24H Face cream

Denne fugtgivende ansigtscreme til normal/kombineret hud indeholder blandt andet økologisk jomfruolivenolie og acai bær. Jeg er faktisk meget(!) kræsen når det kommer til hudplejeprodukter til mit ansigt, simpelthen fordi min hud lynhurtigt slår ud i form af urenheder og bumser, hvis den enten ikke får fugt nok, eller hvis den får for meget; Det kan altså være en svær balance, og jeg er derfor ret påpasselig med især nye ansigtscremer, da jeg selvfølgelig helst vil undgå fedtet hud. Heldigvis fedter denne creme overhovedet ikke! Den tørrer hurtigt ind, hvilket jeg virkelig er vild med, og huden føles fugtet og så blød efter brug!

Anti-Stress Face Oil

Når man har tendens til let at få fedtet hud og urenheder, kan en olie der skal smøres direkte i ansigtet godt virke liiiidt skræmmende – Det var i hvert fald sådan jeg havde det. Det var der imidlertid absolut ingen grund til, for EJ hvor er den her olie bare lækker! Aldrig før har min hud i ansigtet føltes så blød! Jeg har taget den på om aftenen, efter rens, og jeg er simpelthen vågnet op med den blødeste hud, som har virket fuldstændig gennemfugtet, men ikke den mindste smule fedtet – Ikke engang skinnende! Og det sker ellers aldrig for mig! Min hud har det nemlig altid med at skinne i T-zonen et par timer efter rens eller påføring af makeup, så jeg er meget glædeligt overrasket og glæder mig til at eksperimentere mere med den fremover 🙂

Har I prøvet nogle af Join Organics produkter? – Hvilke er jeres favoritter? 😀

I må ha’ en fantastisk dejlig fredag og weekend! Tusind tak fordi I kigger med herinde – Jeg er snart tilbage med flere indlæg ♡ Smækkys til jer!


Indlægget er sponsoreret af Join Organic, som har været så søde at lade mig teste nogle af deres produkter. Alle meninger er som altid 100% mine egne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.