Om

Mit navn er Louise-Lykke, jeg er 28 år, og bor lidt uden for København. Jeg har en stor passion for mode, skønhed og bolig – generelt bare alt tøset, og samtidigt elsker jeg at skrive, være kreativ og fotografere, derfor denne blog 🙂

Udover alle tøse-tingene, handler min blog også om min hverdag og mine tanker. Min blog er mit frirum, et sted hvor jeg kan få luft og dele alt mellem himmel og jord, i et univers der er positivt og hyggeligt, både for mig og mine følgere. Jeg ønsker dog ikke, at bloggen skal fremstå “glansbillede”-agtig, så selv om jeg går meget op i mode og skønhed, skal det stadig være ægte, og være MIG.

Desværre er en angstlidelse en del af mig og min hverdag lige nu, hvilket jeg også kommer ind på engang i mellem, da det er vigtigt for mig at bryde tabuet omkring angst, og lade andre vide, at de ikke er alene om at have noget at kæmpe med.

Ellers er der vel ikke så meget at fortælle, jeg er bare en glad og smilende pige, der elsker at grine og have det sjovt, og dele stort og småt med jer, der er så skønne at kigge forbi.

Tusind tak fordi I læser med, det betyder mere end I aner ♡ Kom snart igen! Møs til jer.