Mode

#OOTD // Blomsterprint ♡

I sidste uge viste jeg jer jo min nyindkøbte skjorte, med blomsterprint i de fineste blå/lilla farver. I weekenden da jeg skulle afsted til Grand Prix-hygge fik jeg så endelig luftet den for første gang, så her får I den lige “in action” 🙂

Jeg synes virkelig skjorten kan sættes sammen med alt – Denne dag holdt jeg det meget simpelt, og havde bare et par sorte jeans på til, og et par sort/hvide ballerina sko. Men den ville også sagtens kunne bruges med et par lyse denimjeans, eller en nederdel nu hvor sommeren er lige rundt om hjørnet 🙂 Og så er det jo nemt at style den med både flade sandaler eller høje stiletter, en hverdagstaske eller en fin lille clutch – Ih, jeg elsker sådan nogle items der kan bruges til enhver lejlighed!

Har I mon shoppet nogle fine sommer-sager fornylig? 🙂 Hvis I er interesserede, kan I finde skjorten lige her 🙂

Ha’ en rigtig dejlig aften, og tusind tak fordi I kiggede ind forbi bloggen. Møs til jer ♡

Tagged , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.