Godmorgen derude ♡ Jeg håber I har fået en rigtig go’ start på dagen! Jeg forstår slet ikke hvordan det allerede kan være mandag, jeg synes slet ikke jeg kan vågne i dag. Heldigvis skinner solen fra en smuk blå himmel; Det giver lige lidt ekstra energi, ikk?

I går var det også så smukt, sommerligt vejr, og det lykkedes mig lige at få taget et par hurtige outfit-billeder i aftensolen. Jeg ville nemlig rigtig gerne vise jer mine jeans fra Gina Tricot! De er faktisk efterhånden et par år gamle, men jeg fandt dem fornylig i gemmerne, da jeg sorterede mit tøj. Jeg vidste godt jeg havde dem, altså, men de havde været liiige små nok, og de kunne vist ikke engang lukkes – Men fordi det var mine yndlings jeans kunne jeg ikke nænne at smide dem ud. Igår prøvede jeg dem så, for jeg tænkte jeg måtte indse, at de var for små, og få dem smidt til genbrug. Men på magisk vis, kunne jeg sgu komme i dem! – Så de skulle selvfølgelig luftes i det fine vejr. Jeg synes nemlig lyst, ripped denim er perfekt til sol og sommer!

Jeg elsker at sætte noget råt sammen med noget mere stilet; Derfor valgte jeg den hvide skjorte til de mere rå jeans, da jeg synes det giver en fed kontrast. Som I kan se, endte jeg også med at skifte sko i løbet af dagen – Jeg synes ballerinaerne med leopard-printet gav outfittet lidt “ekstra”.

Jeg håber I kan lide outfittet! – Synes I også bare sol og ripped denim er den perfekte kombination? 🙂 Ha’ en fantastisk dag derude, og tusind tak fordi I kigger med! MØS ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *