Jeg blev på instagram tagget i at dele 6 random facts om mig selv i dag, og tænkte jeg også ville dele dem herinde, til de nye af jer der følger med, så I kan lære lidt mere om hende der, der gemmer sig bag bloggen – Hvis det skulle ha’ interesse 🙂

♥ Jeg hører altid musik når jeg er alene, altid. Jeg kan ikke lave noget, mens der bare er stille. Det første jeg gør om morgenen er også at tænde for musikken for at komme op i gear – og så synger og danser jeg ellers rundt mens jeg gør mig klar til dagen.

♥ Jeg elsker morgenmadsprodukter! Altså, de der med mælk på. Jeg kan spise det på alle tider af døgnet, og har altid et større udvalg af sunde og usunde på lager, også af müsli og crunch og hvad man ellers kan pifte det op med 🙂

♥ Jeg kan godt være ret genert når jeg møder nye mennesker, men når jeg først kender folk, er jeg en meget snakkesalig dansemus, med masser af selvironi, som synger af helveds til hver gang vi er ude og køre bil sammen 😉

♥ Det bedste jeg ved er at være sammen med dem jeg holder allermest af, grine, ha’ det sjovt, fjolle og bare HYGGE sammen. Endnu bedre er det, at forevige alle disse stunder med massevis af billeder og videoer – Det gør mig så glad indeni at kigge tilbage på, og jeg gør det ofte.

♥ Jeg er afhængig af læbestifter, alt med pasta, avocado, Spotify, ASOS og Faxe Kondi free.. og de der morgenmadsprodukter.. Nå, ja.. og chokolade, selvfølgelig!

♥ Farven lyserød gør mig glad! Lyserøde blomster, lyserød neglelak, en lyserød sofapude, lyserøde læbestifter, jamen endda lyserødt i garderoben – Jeg elsker det! Men! Alt med måde. Men et snert af lyserød skader aldrig. Aldrig!

– Tusind tak fordi I læste med. Jeg håber I har den dejligste søndag, og den dejligste Mors Dag. Her kører The Notebook i tv’et, mens jeg hygger med familien, så jeg vil smutte tilbage til filmen. Møs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *