Livsstil

Sankt Hans & forsinket Mors & Fars dag ♡

I søndags var det jo som bekendt Sankt Hans – Og så var det jo ovenikøbet fantastisk dejligt vejr! Mine søde forældre havde i den anledning inviteret på grillmad og have-hygge. Og så kombinerede vi det med en meget forsinket fejring af Mors og Fars dag (som vi havde udsat pga. min flytning og efterfølgende renovering, samt de gamles ferie i Grækenland). Så nu var det så meget på tide at forkæle de to gamle lidt 😀 Og jeg må sige, at de altså også forkælede mig en hel del – Blandt andet med fantastisk go’ mad!

Vi fik de mørreste steaks (som min bonusfar faktisk havde vundet hos den lokale slagter, i en Sankt Hans-konkurrence, så sjovt), sammen med en tomatsalat og tzatiki, samt krydrede pommes og så selvfølgelig: min bonusfars berømte brune sauce – Det var sååå lækkert! Så meget at et billede slet ikke kan vise det, men her får I et alligevel 😀

Okay, I fik to 😀

Efter maden, som vi spiste ude på terrassen i aftensolen, var det blevet tid til gaveudveksling – Og der var sørme også et par gaver til mig 😀

Ja, min mor tog åbenbart det her billede af mig, der tog et billede af gaverne, haha 😀 Tjek lige koncentrationen.

Når man prøver at gætte hvad der gemmer sig i pakken…

Ja, det er så anden gang inden for ganske få dage, at jeg har skulle lege håndmodel, haha. Denne gang var det fordi jeg simpelthen blev forkælet med verdens fineste havehandsker; De er nemlig neonpink! 😀 Derudover fik jeg en fin opbevaringsæske samt nogle servietter – Alt sammen med glimmer-tema.. all things glitters, you know? 😛

Vi havde sådan en dejlig aften i det skønne sommervejr, og der var bare skruet helt op for hygge-stemningen! Mindre hyggeligt var det, da det gik op for os at det jo altså ikke var en lørdag aften, selv om det unægteligt føltes sådan. Vi blev da også alle tre meget hurtigt enige om, at Sankt Hans burde være lig med en fridag næste dag, haha! Andre der er med på den? 😀

Tak fordi I gad se billeder af, og læse om, vores Sankt Hans – Jeg håber også I havde en helt vildt dejlig sommeraften, med masser af smil og hygge! Møs til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.