Livsstil

September; Ups & Downs ♡

September har både budt på koldt og vådt efterårsvejr, og det allerfineste, lune sensommervejr. Så der er blevet hygget igennem, ude og inde, i det bedste selskab; Der er blevet spist pizzaer på sofaen, tøsesladret en masse, shoppet lækre sager, daset på altanen, gået lange ture, hygget med film og nydt kvalitetstid med familien.

September var også måneden hvor min skønne kusine blev gift med sin søde mand i Karlslunde Kirke. Bryllupsfesten blev holdt på Scandic Palace ved Rådhuspladsen, og sluttede først hen på de tidlige morgentimer – Jeg tror aldrig før jeg har haft så ondt i fødderne efter en fest, men danses, det skulle der selvfølgelig! Og hold op, hvor var det sjovt! Ellers bød brylluppet på en masse rørende øjeblikke, de sødeste, sjoveste og skøreste taler og indslag, glade gæster, fantastisk mad, og selvfølgelig; en masse kærlighed! Wauw.

I denne uge har jeg været afsted til Linses Talkshow. Jeg gav min mor billetter i julegave sidste år, og nu var det endelig NU. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi begge er vilde med Linse, og ja, faktisk hele familien fra Bryggen. Jeg er selv virkelig fan af, at de ikke er bange for at være lige præcis som de er, hverken mere eller mindre. De har alle sammen så meget humor og selvironi, og så virker de altså bare som gode mennesker med hjertet på rette sted, og så er de jo fyldt med livsglæde!
Talkshowet var også virkelig godt, og Linse er simpelthen bare så god til at fortælle alting med smil og med humor, så hele salen lyttede interesseret med, og skraldgrinede igen og igen.

September har dog ikke kun været fest, grin og godt selskab, måneden bød nemlig også på en masse “drama” i form af mange konflikter, tårer og frustrationer. Heldigvis kom der faktisk en masse godt ud af det, og jeg har også lært en masse om mig selv; Jeg har nemlig så mange gange de seneste uger mærket efter hvad der føltes rigtigt for mig – og kæmpet for det. Jeg har taget konflikterne, og fortalt når jeg følte jeg blev uretfærdigt behandlet, og jeg har langt om længe lært at sige fra, sådan for alvor – Og selv når det var med skælvende stemme. Men hold k***, hvor det føltes godt endelig at gøre.

Måske lyder det ikke af noget, men for mig var det en stor ting. En stor ting som også var medvirkende til at jeg også overvandt noget andet svært – Nemlig at poste min første YouTube-video. Igen, måske lyder det ikke rigtigt af noget, men for mig var det mega grænseoverskridende. Men det har nu givet mig endnu mere blod på tanden, i forhold til at prøve at lave flere videoer fremover – Faktisk er jeg allerede igang!

Ovenpå de svære ting der er sket de seneste uger, har jeg endelig prioriteret MIG-tid lidt mere. Når man er ked af det, er det bare ekstra vigtigt at være god ved sig selv, og hygge og lave ting der giver en indre glæde. Så jeg har blandt andet gjort det til en vane at pleje lokkerne med hårkur, bruge lækker creme og lægge ny, fin neglelak, høre min yndlings musik, se en hyggelig film og/eller køre en tur bare fordi, med musikken skruet helt op – Det er bare nogle helt små ting, men alt sammen med til at gøre en lille forskel. Så er det bare lige det der med at vedligeholde det i en travl hverdag 🙂

Det blev en længere smøre, men tak fordi I læser med! Jeg håber September har været så go’ ved jer, og at jeres oktober bliver fantastisk! I må sove rigtig godt, vi ses snart igen ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.