Bolig

Skrivebordshjørne ♡

Jeg har de seneste uger lavet meget om i mit lille hjem, og særligt i min stue. Stuen er klart mit yndlings rum, og det rum, hvor jeg bruger mest tid, så derfor har det også haft førsteprioritet da hytten skulle shines lidt op 🙂 Jeg har også før nævnt at jeg var ved at udskifte og lave lidt om i netop stuen, og I kan se mine tidligere indlæg om det her og her

Jeg har i lang tid drømt om et skrivebord, hvor computeren havde en fast plads, og hvor man kunne sidde rigtig godt, være kreativ og lave blogindlæg – Det har der desværre bare ikke rigtigt været plads til i min stue.

Men fornylig fik jeg solgt mit store spisebord og mine 6 spisebordsstole, og jeg har i stedet fået et meget mindre spisebord, og nogle mindre stole – og også kun 4 stk fremfor 6. Så nu var der pludselig plads! Og jeg vidste præcis hvilket skrivebord jeg skulle ha’, jeg har nemlig haft et godt øje til dette fra IKEA i efterhånden mange måneder – Og det kostede sølle 199,- Stolen er fra Daells Bolighus, og den er magen til dem jeg har ved mit spisebord nu, så de matcher. Jeg har sukket efter de stole i jeg ved ikke hvor lang tid, og nu hvor mine andre blev solgt, havde jeg endelig en god undskyldning for at shoppe dem 😀

Endnu en ting jeg længe havde ønsket mig var en “opslagstavle” i rionet, som jeg også tænkte ville matche skrivebordet og ideen med “det kreative hjørne” rigtig godt 🙂

Så jeg var en tur i Jem&Fix i lørdags, hvor jeg fik shoppet rionettet til 99,- kr, og to dåser mat, sort spraymaling til ingen penge. Dagen efter hang det på væggen og jeg er så glad for resultatet!

Man kan jo give tavlen mange forskellige udtryk, og pynte den med en masse forskelligt som f.eks. billeder, posters, citater, grønne planter eller måske bøjler med magasiner. Men som I kan se, er min stadig meget tom; Der hænger kun to billeder, den søde lille abe og en lyskæde ind til videre. Så jeg ville faktisk høre om I havde nogle gode ideer til, hvad der ellers kan hænge på den? Og hvor man kan finde nogle fede clips, klemmer eller kroge? 🙂

Jeg er så glad for endelig at ha’ fået et skrivebord og et rigtigt hygge-hjørne, men der mangler stadig nogle detaljer; Der mangler især lidt farve og lidt liv – Forhåbentlig kommer det, når der kommer mere op at hænge på tavlen. Derudover overvejer jeg også at stille nogle små Lyngby-vaser på bordet med blyanter, kuglepenne, clips og sådan nogle ting, samt en stor gulvplante i det tomme hjørne 🙂 Har I ellers nogle ideer til hvad jeg kan pynte med? 🙂

Ha’ den dejligste fredags-agtige torsdag, knus til jer ♡

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.