Mode

Spring Trends || Flæser ♡

Endelig føles det rigtigt som forår, vejret har jo været helt fantastisk de seneste dage! Og jeg kan slet ikke få nok af solskin, blå himmel og blomster der springer ud, man bliver jo simpelthen så glad! Noget andet ved foråret, der også gør mig rigtig glad er, at butikkerne nu endelig fyldes med lækre forårsvarer.

Der er en masse fine og meget feminine trends dette forår; En af de største er nok flæser! Flæser er jo simpelthen på alt lige for tiden – Bluser, playsuits, skjorter, kjoler, nederdele og endda også på bukser.

Jeg har kigget lidt nærmere på de lækre flæser, og fundet nogle af mine “flæse favoritter” på asos, som jeg vil vise jer lige her ♡

1 // 2

3 // 4

5 // 6

7 // 8

9 // 10

Ih, hvor ville jeg gerne tilføje alle disse til min garderobe! Jeg er særligt vild med nr. 1, 3 og 9. De ville da bare være perfekte at gå foråret og sommeren i møde med! Jeg elsker det tøsede, bløde look flæserne giver, sammen med de sarte farver som passer perfekt til de lyse dage, der er lige rundt om hjørnet ♡

Hvad synes I om flæserne? Har I mon tilføjet nogle lækre flæser til jeres garderobe fornylig? Ha’ en fantastisk dag, knus Louise-Lykke ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.