Mode

Stjerne looks fra KCA 2017 ♡

Så er det tid til lidt stjerne-stil her på bloggen. Sidste weekend løb Kids Choice Awards nemlig af stablen i Los Angeles, og det betyder jo en masse lækre stjerner og en masse lækre styles – Alt det jeg elsker! Jeg har derfor udvalgt, og kigget lidt nærmere på, nogle af de kendtes looks fra den røde løber. Jeg håber I har lyst til at dele jeres mening i en kommentar, og måske fortælle hvilken stjerne der er jeres favorit her – Det er altid så interessant at høre, hvad I synes 🙂

Wauw! Bare wauw! Demi Lovato is killin’ the fashion game lately! Jeg er så vild med det her look; Hendes jumpsuit er jo så fint, med både cut-out detaljer og den høje slids, og så er jeg bare helt forelsket i den smukke farve, som passer perfekt til Demis lækre kulør. De korte lokker er prikken over i’et, og giver virkelig et friskt, sommerligt look. Apropos sommer, så skulle denne orangerøde-koral agtige farve eftersigende blive sommerens helt store farve – og det er så meget okay med mig!

Candace Cameron Bure, måske bedre kendt som DJ Tanner fra Hænderne Fulde, var hoppet i dette prikkede playsuit – og jeg synes faktisk det er rigtig fint til hende, om end hun plejer at give den mere “gas” på den røde løber. Jeg er måske ikke mega fan af den asymmetriske udskæring, men det er bare en lille detalje, jeg synes ellers hun ser skøn ud og jeg elsker skoene til. Jeg savner måske nogle lækre smykker eller en fin taske, men det er småting 🙂

Når det meste af Hænderne Fulde-castet er på den røde løber, bliver jeg jo også nødt til at fremhæve dem her – Jeg elsker jo den serie! Så her har vi Jodie Sweetin, nok bedre kendt som Stephanie Tanner, og hun stråler jo! Aldrig før har gips og krykker set så glamourøse ud. Jodie er jo så smuk, og jeg er vild med både håret og makeuppen, og faktisk også kjolen – Jeg synes måske bare den ser alt for stor ud til hende? Hun drukner lidt i al stoffet, hvilket er synd med hendes fine figur. Men bortset fra dét, synes jeg hun gør det godt og farverne er lige i øjet – Så skønne forårsfarver!

Man kan jo ikke sige DJ og Stephanie Tanner, uden at sige Kimmy Gibbler, så her har vi hende selvfølgelig; Kimmy Gibbler, hvis rigtige navn altså er Andrea Barber – og jeg er så vild med hendes look, hun er klart min favorit af de tre Hænderne Fulde-ladies. Kjolens snit er så fint, det samme er farven og alt glitteret – og skoene, ej at forglemme. Jeg har ikke en finger at sætte på noget her 🙂

YouTuberen Jess Conte var hoppet i dette fine, matchende sæt med en croptop og højtaljede shorts. Jeg synes det klæder hende super godt, og de sarte metalliske farver passer perfekt til hende. Derudover er jeg vild med makeuppen og den lille clutch. Dog havde jeg nok valgt et par stiletter i en anden farve her til; Selv om nude passer til alt, synes jeg bare de bliver lidt “blah” til dette lækre look 🙂

Her napper vi lige en 4-i-1 i form a Little Mix.

Jeg elsker både Perrie Edwards og Jade Thirlwalls look; Sølvkjolen med den matchende choker er lige tilpas vildt, og perfekt til Kids Choice Awards, og den makeup, wauw! Jades lyserøde two-piece og lyserøde jakke med de hvide sko kunne ikke være mere perfekt i mine øjne – Jeg elsker det! Begge looks oser af 90’er vibes, og det kan jeg jo som bekendt ikke få nok af for tiden!

Jeg er desværre langt fra vild med Jesy Nelsons sort/hvide kjole med snøre – Ideen er god, men jeg synes simpelthen bare ikke snittet er klædeligt, hun forsvinder jo fuldstændig!

Leigh-Anne Pinnock var i dagens anledning hoppet i et ternet sæt, og jeg synes egentlig hun får det til at fungere, selv om der sker “lidt meget” med både sort/hvide tern og det farvede mønster også. Jo mere jeg kigger på det, jo mere vild med det bliver jeg faktisk.

– Hvad synes I om de forskellige rød løber-looks? Hvilken er jeres favorit? – Måske én jeg slet ikke har fået med her? 🙂

Tagged ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.