Livsstil

Summer vibes & altan-hygge ♡

Den lune sommerbrise giver et lille ryk i parasollen, som skærmer mig for solen, som lige nu står højt på himlen. Børnene har endnu ikke indtaget legepladsen i gården, så her er bare fuldstændig stille.. Hvis altså vi ser bort fra min nabo, som arbejder hjemmefra, og lige nu taler i telefon.

Et ungt par går gennem gården, de fjoller og griner; Ham med en stor, blå ikea-pose hen over skulderen og med hans hånd i hendes. De er på vej hen til vaskeriet som ligger ved siden af. Da de er ude af syne, kommer en ældre dame gående – Hun kommer i snak med en, der går og ordner have lige nedenunder mig. De snakker om hvor fantastisk det er, at solen og varmen er kommet tilbage, og jeg er helt enig; Det er virkelig fantastisk!

Min nabo er færdig med sin telefonsamtale, og jeg kan nu høre ham fløjte mens han er igang i køkkenet. Jeg selv, jeg sidder bare her, i skyggen på min altan – Endelig med computeren, og endelig igang på bloggen igen. Jeg har taget en del tilløb til dette blogindlæg, men nu skulle det være. Og forhåbentlig ses vi snart igen herinde 🙂

Kan I ha’ en skøn solskinsdag ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.