Livsstil

Tøsedag, burgere & nye negle ♡

Fredagen bød på en rigtig tøse-hyggedag med min dejlige veninde, Line. Vi havde ikke aftalt andet end at vi ville gå en tur igennem gågaden i Roskilde, da de lovede godt vejr, og så ville vi ellers bare se dagen an, og se hvad vi lige havde lyst til – Bare ren kvalitetstid 🙂

Vi mødtes tidligt, og gik igennem Roskildes hyggelige gader og osede i butikker. Først på dagen var det lidt overskyet, men heldigvis stadig lunt og lækkert 😀

Vi besluttede at spise frokost på Halifax, som ligger i gågaden. Lige samtidigt kom solen endelig rigtigt frem mellem skyerne, så vi endte med at sidde udenfor i solen og spise, og sladre – Helt vildt hyggeligt! 😀

Efter frokost tog vi en tur på Ro’s Torv – Det var hundrede år siden nogen af os havde været der, så nu hvor vi var så tæt på, så måtte vi da lige forbi og ose lidt, og se om de havde noget vi ikke kunne leve uden 🙂 (Men ingen af os endte med at købe noget, utroligt nok). Efterfølgende fik jeg en eller anden spontan idé om, at jeg da lige skulle forkæle mig selv og ha’ lavet fine sommernegle. Line var heldigvis frisk på at tage med, så vi tog videre til Waves, hvor de lige havde en tid, så det var heldigt! Og så var det bare så dejligt at have Line med som underholdning og godt selskab 😀

Jeg satte mig i stolen, fast besluttet (troede jeg) på at jeg bare skulle have lavet nogle helt naturlige negle, med en eller anden meeeget sart farve, som kunne gå lidt til det hele, men øhh….

Da jeg sad og kiggede på alle de meget fine farver jeg kunne vælge i mellem, endte valget sgu på en neonpink, haha. Men okay, det er jo også virkelig en ‘mig-farve’, så det kunne jo faktisk ikke være anderledes – Og den farve skriiiiger da også bare sol og sommer! 😀

Min veninde bad mig lave en ‘hånd posering’ med rattet som rekvisit, for at vise mine nye negle frem. Og jeg skal da ærligt indrømme at det ikke er det jeg gør mig mest i, haha, så det her var hvad der lige faldt mig ind 😀

… Men det her ser nok lidt mere prof. ud 😀

Jeg havde simpelthen den dejligste dag i selskab med min skønne Line, med masser af sol, smil, sladder og hygge ♡ Og nå ja, måske endte jeg også med at farve mit hår!? Men det har jeg desværre ikke lige fået taget nogle billeder af, så det må I lige se på et senere tidspunkt 😀

Jeg håber også I havde en vidunderlig fredag, og at I bare nyder weekenden og solskinsvejret helt vildt. Kæmpe tak fordi I kigger med her, og hallo – 2 indlæg på 3 dage, hvad siger I så?? 😀 Ja, jeg er i hvert fald selv ret meget oppe og køre over det, haha. MØS til jer ♡

Og så lige et par lidt ‘random’ billeder at slutte af på. Pæonerne var så smukke at jeg ikke kunne lade være med at stoppe op og tage et par billeder, og så blev jeg altså bare lige draget af farverne på det her penalhus (makeup taske?) i H&M, så det måtte jeg også lige ha’ med, haha ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.