Livsstil

Top 10 Tøsefilm – Pt. 1

Som I nok efterhånden er klar over, er jeg en rigtig pige-pige 😀 og det samme gælder når det kommer til film. Egentlig kan jeg lide mange slags film, men når jeg er alene er det altid en tøsefilm, der bliver sat på. I ved, sådan en rigtig hyggelig en af slagsen, som er lige tilpas cheesy og efterlader én i sådan et feel-good humør.

Det kunne jo være at nogle af jer der kigger med, også elsker en go’ tøsefilm ind i mellem. Derfor vil jeg her på bloggen dele 10 af mine absolutte yndlings af slagsen, og de første 5 kommer i dette indlæg! Here we go..

The Lucky One

Som mange af jer nok ved, så er jeg lidt vild med Zac Efron, men det er altså ikke bare hans seriøse charme eller flotte ydre der har gjort filmen til en af mine favoritter – Omend det da er en bonus med lidt guf til øjnene 😉 Dette drama er baseret på en bog af forfatteren Nicholas Sparks, og jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har set den! Det er bare sådan en der straks fanger, og som man lever sig helt ind i.

“Marinesoldaten, Logan, finder morgenen efter en natterazzia et billede af en ung pige i ruinerne med teksten ”keep safe” bag på. Han beholder billedet som sin lykkeamulet.

Da Logan hjemsendes efter sin tredje tjenesteperiode i Irak med traumer, beslutter han sig for at finde pigen på billedet, som han er overbevist om er hans skytsengel. Han finder Beth i en lille flække i Louisiana, men før han når at fortælle hende, hvorfor han er kommet, har han fået et job i hendes hundekennel og slået sig ned på ubestemt tid. Som forholdet mellem dem blomstrer, gemmer Logan stadig på hemmeligheden om, hvordan han fandt frem til Beth.”


Marley & Me

Jeg har set denne romantiske komedie jeg ved ikke hvor mange gange – Alligevel fælder jeg stadig en tåre (eller 20) hver eneste gang, hvilket iøvrigt gælder for de fleste af de film her på min Top10.

Jennifer Aniston og Owen Wilson er begge nogle af mine yndlings skuespillere når det kommer til denne genre, og så er de altså bare fantastiske sammen og har en skøn kemi.

“Owen Wilson og Jennifer Aniston spiller det nygifte par John og Jenny Grogan, som flytter sydpå til en ny, solbeskinnet tilværelse i Florida, hvor de bliver ansat som journalister på hver sin avis og køber deres første hus.

De overvejer at få børn, men anskaffer sig indtil videre en lille, nuttet golden retriever, som får navnet Marley. I løbet af ingen tid bliver den til en 50 kg tung damptromle af utæmmet energi og forvandler deres hjem til et katastrofeområde.
Marley & Me er en livsbekræftende historie fortalt med både alvor og humor.”


Crazy, Stupid, Love

Denne romantiske komedie er proppet med fantastiske skuespillere, geniale replikker og en ordentlig portion humor, og selvfølgelig – en masse kærlighed!
Min veninde og jeg så den i biografen, og da rulleteksterne kørte på skærmen kiggede vi bare på hinanden og sagde i kor “Jeg vil se den igen!” Så det gjorde vi – Ugen efter sad vi igen klar i biografen, så go’ er den nemlig!
Siden da har jeg set den utallige gange, og selv om jeg efterhånden kan den uden ad, er jeg stadig så vild med den! Og så er Ryan Gosling og Emma Stone altså bare det perfekte match, de er jo simpelthen direkte geniale sammen!

“Cal Weaver er nogle-og-fyrre og lever drømmen – med godt job, dejligt hus, fantastiske børn – alt sammen som resultatet af hans lykkelige ægteskab med high school-kæresten Emily.  Men da Cal opdager, at Emily har været ham utro og ønsker en skilsmisse, begynder hans “perfekte” liv hurtigt at falde fra hinanden.

Efter at have været uden for datingmarkedet i mange år, er Cal ikke længere den store charmør, så han bruger de fleste af sine aftener alene i hjørnet den lokale bar. Først da Cal møder den selvbevidste player Jacob Palmer, der bestemt ikke har problemer med at få det andet køns opmærksomhed, får Cal øjnene op for de mange muligheder der ligger foran ham.
Cal “kommer i lære” hos Jacob, men på trods af hans nye ”makeover” og hans mange nye erobringer, er der én ting, der ikke ændrer sig, og som synes at føre ham tilbage til, hvor han begyndte.”


Min Bedste Vens Bryllup

Denne film er fra 1997, og dermed den ældste på min liste, men det bliver den bestemt ikke ringere af! Den har da også både Cameron Diaz, Julia Roberts og Dermot Mulroney på rollelisten – og så er det altså bare en vildt sjov og vildt sød romantisk komedie.

“Julianne og Michael har været bedste venner i årevis, selv om hun godt vidste Michael i virkeligheden gerne ville mere end det. Nu har han så bekendtgjort, at han skal giftes med en smuk, intelligent og morsom pige, som endda også står til at arve millioner. I det øjeblik opdager Julianne, at hun egentlig også hele tiden har haft følelser for Michael. Og hvad gør man så, når der kun er 4 dage til han skal giftes med en anden? Intet trick er for lavt, ingen løgn er for tyk og ingen plan er for vild når det gælder kærlighed!”The Last Song

Endnu et kærlighedsdrama baseret på en bog af forfatteren Nicholas Sparks. Da jeg satte den på første gang for efterhånden en del år siden, forventede jeg bare en typisk hyggelig, feel-good tøsefilm – Men den er altså dybere og mere uforudsigelig end det. Hvis I skal se denne for første gang, vil jeg råde jer til at have en pakke Kleenex inden for rækkevidde, jeg tudede i hvert fald 😀

“Filmen foregår i en lille Sydstats-badeby, hvor den fraskilte far, Steve Miller, får mulighed for at få sin søn og stærkt utilfredse datter Ronnie som sommergæster. Der er ikke noget Ronnie har mindre lyst til at bruge sin sommer på, men Steve forsøger med alle midler at få Ronnie til at glemme New York for et par uger – Men det er lettere sagt end gjort. Og i løbet af sommeren ændres omstændighederne dramatisk for dem alle .

The Last Song er en romantisk og følelsesladet historie om familiesammenhold imod alle odds, venskab, hemmeligheder, samt spirende kærlighed og tilgivelse.”


– Min fredag aften skal bruges på sofaen, måske med en go’ tøsefilm. Hvad skal I mon lave? Og har I nogle favoritfilm I kan anbefale? 🙂 Del endelig herinde, eller i en kommentar på bloggens facebook-side eller på min instagram 🙂 MØS til jer, og go’ weekend ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.