Livsstil

Ugens højdepunkter ♡

Godmorgen til jer, og godmorgen til en våd mandag med masser af sne ♡ Da vi nu har taget hul på en ny uge, tænkte jeg det var oplagt at kigge tilbage på ugen der er gået, og samtidigt dele et par af mine højdepunkter og hverdagsglæder – Præcis ligesom jeg gjorde i dette indlæg. Here we go!

Jeg fik simpelthen krydset så mange ting af på min to do-liste i løbet af sidste uge – Det er altså en fantastisk følelse!

Jeg har haft nogle gode snakke med en af de bedste veninder, og har efterfølgende følt mig så inspireret og motiveret. Veninder der bare er sprængfyldt med gode vibes er simpelthen uundværlige!

Vi fik så meget solskin i sidste uge, og det giver altså bare så meget glæde og go’ energi! Og krydret med blå himmel og fuglesang, føltes foråret pludselig ikke helt så langt væk mere. Samtidigt har man virkelig kunne mærke at dagene er blevet længere og lysere, yay!

I dette indlæg nævnte jeg, at var begyndt at prioritere MIG mere igen; At gøre ting der er gode for krop og sjæl. Dette har jeg arbejdet videre med at gøre, og jeg kan mærke det gør en verden til forskel!

Hele min weekend er blevet brugt i selskab med nogle skønne, skønne mennesker – Dét må man sige er en af de ting, der virkelig er gode for sjælen!

I lørdags var familien samlet i anledning af min svogers fødselsdag. Som altid havde min søster og svoger pyntet så fint op og sørget for go’ mad og lækre sager. Derudover gik dagen og aftenen med hyggelige snakke og massevis af sjov og gode grin – Og som altid her i familien; Skønsang (læs; skrål!) og go’ musik. Så mange skønne minder vi fik lavet – Og jeg har de sjoveste videoer og billeder derfra, så jeg altid kan kigge tilbage på dagen med smil og grin 😀

Igår holdt jeg søndag. Sådan, rigtig søndag! Sådan en søndag hvor man bare laver så lidt som muligt, er iført hyggetøj, og ligger på sofaen under dynen og bare NYDER det. Og sådan brugte jeg min dag, helt ind til om aftenen, hvor jeg hyggede hos mine forældre.

Det var lidt højdepunkter fra min uge, og nedenfor kan I se et par billeder fra i lørdags, som jeg lige synes skulle med også 🙂

Tusind tak fordi I læser med! Jeg ønsker jer en fantastisk mandag! Knus til jer ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.