Livsstil

Undskyld, undskyld! ♡

Igen er der gået alt for lang tid siden jeg sidst har postet herinde, og det skal være slut nu! Jeg har så meget på hjertet, faktisk så meget, at jeg sjældent ved hvor jeg skal starte og hvor jeg skal slutte, og hvor jeg egentlig gerne vil hen med det.

Samtidigt er jeg enormt selvkritisk, og tænker mine indlæg ikke er “gode nok”, ikke interessante nok, ikke formuleret godt nok, ikke inspirerende nok, og så videre, og så videre.

Derfor bliver jeg ved med bare at skrive kladder, som jeg aldrig udgiver. Også fordi nogle af de ting jeg skriver og har på hjertet, faktisk er meget grænseoverskridende for mig at dele.

Men fra nu af vil jeg prøve ikke at tænke så meget, men bare føle, og bare dele. Dele lige dét der kommer til mig, og lige det jeg har lyst til, ligesom dengang jeg startede med at blogge. For helt ærligt, hvad er meningen med en personlig blog, hvis ikke man kan dele sine egne tanker, billeder, erfaringer og oplevelser?

Så det vil jeg starte på nu. Som i NU, lige nu! Jeg lover jer, at næste indlæg er på bloggen i aften, og det vil være et meget ærligt, og et meget grænseoverskridende et af slagsen. Jeg håååber I vil læse med lidt senere, MØS ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.