Livsstil

Velkommen! ♡

Velkommen til mit lille blogunivers. Jeg hedder, som du nok allerede har gættet, Louise-Lykke. Jeg er 28 år, og jeg har en passion for alt tøset; herunder mode, interiør og skønhed. Derudover elsker jeg at være kreativ, og at skrive og fortælle. Så på min blog vil I f.eks. kunne finde alt fra outfit-posts og anmeldelser af produkter, til små hverdagshistorier og mine tanker om alt mellem himmel og jord.

Jeg har tidligere blogget hos både blogger.com og bloggersdelight.dk, begge steder med navnet allthingsglitters, men nu var det simpelthen bare tid til at prøve noget nyt, og starte på en frisk, selv. Derfor har jeg heller ikke overført mine gamle indlæg hertil. Men jeg er klar med en masse ny inspiration, så jeg håber I snart kigger forbi igen 🙂

Hvis I har lyst, kan I også finde mig på instagram under navnet @louiselykkedk – Jeg opdaterer dagligt med nye billeder; dagens outfit, mad, nye køb, citater, boligdetaljer, you name it, I share it!

Tusind tak fordi I kiggede forbi, det gør mig SÅ glad! ♡

Tagged ,

2 thoughts on “Velkommen! ♡

    1. Ih, tusind mange tak søde! Og tusind tak fordi du tog dig tid til at kigge forbi, det gør mig SÅ glad Jeg håber du kigger ind igen en anden gang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.