Livsstil

Ugens Højdepunkter ♡

Jeg blev fornylig tagget i en “leg” på instagram, hvor man skulle lave et opslag og dele nogle ting, der gav én glæde i hverdagen. Jeg synes det var så hyggeligt et tag, og en go’ måde at sprede en masse positivitet på, så jeg ville selvfølgelig gerne være med.

Jeg tænkte, at jeg bare lige ville dele et par enkelte ting, men da jeg først gik i gang med at skrive, kunne jeg bare blive ved og ved med at finde på mere positivt, stort som småt – og hvor fedt var det egentlig ikke lige? Derfor kom jeg på den idé, at jeg kunne lave det til en fast ting her på bloggen.

Jeg har endnu ikke helt besluttet mig for, om det skal være en ugentlig ting, eller måske en månedlig, eller hvad det skal være, det må jeg se på hen ad vejen – Måske I har en go’ idé? Men for nu bliver det en ugentlig blogpost, med højdepunkter og random billeder fra ugen der gik 🙂

Denne uges highlights

♡ Min venindes bryllup er selvfølgelig et stort highlight (jaja, det var jo teknisk set i forrige uge, men det var en så stor dag at det altså SKAL med på listen, omend det er lidt snyd, da det jo lige akkurat er mere end én uge siden :D)

♡ Det danske sommervejr har vist sig fra en meget pænere side end det ellers har gjort i ugevis! Og da jeg passer hus i disse dage, har jeg virkelig kunne udnytte solskinstimerne fuldt ud i haven.

♡ Jeg har haft nogle gode samtaler med min terapeut. Derudover har jeg vundet over angsten og gjort helt vildt mange store og små ting den seneste uge, som jeg normalt ikke ville gøre *Ja, jeg giver sgu lige mig selv et skulderklap, hvilket jeg ellers aldrig nogensinde gør*

♡ Fridage med tid til MIG. Tid til selvforkælelse, langsomme morgener, hyggetøj, bloggen, go’ mad, tøsefilm og HYGGE.

♡ En spontan veninde-date med en masse snak, fjol og grin. Og burgere fra Halifax, ej at forglemme!

♡ Kortere og længere samtaler og søde beskeder fra dem omkring mig. Disse har endnu engang mindet mig om, at jeg virkelig har verdens bedste og mest betænksomme familie og venner, som ikke bare accepterer mig, men som også giver mig så meget kærlighed og støtte, selv på mine sværeste dage.

♡ I torsdags udgav Justin Bieber sin nye sang FRIENDS. I samme sekund havde jeg min dejlige veninde – Min Med-Belieber, i røret; Vi var begge vildt fjollede og helt oppe at køre over udsigten til endnu et HIT. Ej, men det er jo for fedt, at man kan opføre sig som to fjollede, smaskforelskede teenagere, SAMMEN 😀 Og have en fælles interesse som bare resulterer i så meget sjov og spas. *I’m wondering, can we still be friends? Doesn’t have to end. And if it ends, can we be friends* ♪

source: Universal Music

♡ En spontan, laaaang sludder i telefonen med en dejlig veninde, som jeg virkelig havde savnet at have god tid til at tale med, sådan, RIGTIG tale, I ved, den der form for veninde-sludder hvor man rigtigt får vendt hele verdenssituationen.

♡ Jeg er blevet forkælet med Hella Joofs bog Papmagé Reglen, som jeg glæder mig til at læse! Jeg har simpelthen kun hørt godt om den, og efter jeg så et foredrag med Hella sidste år, tvivler jeg ikke på at hendes bog er direkte GENIAL.

♡ Friskbagte pizzasnegle, som jeg har lavet i massevis, så der er til fryseren også 😀

♡ En lørdag helt uden planer *YES*

♡ Jeg har fået styr på helt vildt mange “hængepartier” i denne uge, og det føles jo bare sååå godt! Man får bare sådan en go’ følelse af tilfredshed, når man får udrettet en masse, ikk?

♡ En masse køreture i min nye bil, med høj musik og en masse skråååål ♪

♡  Jeg har haft tid til at være kreativ og tage en masse billeder i ugen der gik, hvilket er noget jeg elsker og normalt prioriterer alt, alt for lidt i det daglige.

♡ Mine forældre er på ferie lige nu, på Rhodos, og jeg har fået sendt en masse snaps og billeder derfra; At se hvor meget de nyder det, deres store smil og glæden i deres øjne, ej men altså.. Det varmer sgu mit hjerte at se dem så glade og afslappede – Er der nogen der fortjener det så er det DEM, og jeg får ærligtalt glædestårer i øjnene nu, bare ved tanken.

Det var alt for denne uge – Vil I ikke være med, og også dele et par af jeres highlights? – Enten i en kommentar herinde, eller på bloggens facebook side? Ha’ den dejligste søndag, MØS ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.