Livsstil

Woman Crush Wednesday ♡

Hvis der er noget jeg gerne vil dele ud af, så er det inspiration og girl power, derfor har jeg lavet en serie på bloggen med navnet Woman Crush Wednesday, hvor jeg fortæller om en kvinde, der inspirerer mig på den ene eller den anden måde.
– Og denne uges Woman Crush Wednesday går til Selena Gomez!

Jeg begyndte faktisk først at følge Selena Gomez på grund af hendes tøjstil, som jeg er helt vild med. Hun har en evne til altid at give hendes outfits et personligt twist, og uanset om hun går på den røde løber, eller er klædt helt casual, er hun bare altid fuldstændig gennemført.

Efter jeg begyndte at følge Selena, for at få inspiration til garderoben, faldt jeg over en masse interviews med hende, og her fik jeg ikke bare øjnene op for hvor talentfuld hun er, men også hvor stærk og inspirerende hun er.

Selena startede ud som barnestjerne på amerikansk tv som bare 7-årig, men brød for alvor igennem da hun medvirkede i en serie på Disney Channel som 15-årig. Hun er altså vokset op i fotografernes søgelys, og hele verden har fulgt med i hvert eneste skridt hun har taget, både privat og i hendes karriere.

En af de ting jeg beundrer ved Selena er, at hun altid har været meget åben omkring sine kampe; Senest da hun i august måtte aflyse den sidste del af hendes Revival-tourné pga. angst og depression, hvilket betød hun tilbragte 90 dage i rehab. Hun trak sig fuldstændig væk fra offentligheden i de tre måneder, også fra de sociale medier; herunder instagram, hvor hun er verdens mest fulgte, med 111 millioner følgere.

Første gang Selena Gomez viste sig offentligt efter hendes ophold i rehab, var til American Music Awards i november sidste år. Her vandt hun prisen for Favorite Pop/Rock Female Artist, og hendes comeback kunne simpelthen ikke have været mere fantastisk!

“If you are broken, you do not have to stay broken”
– Selena Gomez i sin takketale til AMA, 2016.

I hendes meget rørende takketale kom hun ind på, at man kan have det hele, men stadig føle sig fuldstændig ødelagt indeni. Hun fortalte, hvor meget hun havde kæmpet med ikke at føle sig “god nok”, og at hun før i tiden havde følt hun skulle lave om på sig selv, for at få andres accept – Men at hun nu endelig var nået til et punkt i sit liv, hvor hun ikke længere havde brug for den bekræftelse. Derudover sagde hun, at hun håbede hendes åbenhed omkring hendes psykiske problemer, kunne inspirere andre til at søge den hjælp de har brug for.

Ydermere fortalte hun, at livet ikke handler om likes; At man ikke behøver spille sexet på instagram for at blive accepteret, men at det i stedet handler om at vise sit hjerte frem, og at behandle andre mennesker godt.

Det er i sig selv inspirerende, at have været så langt nede, og så kunne komme så stærkt tilbage – og endnu mere inspirerende at hun tør være så åben omkring det, og samtidigt bruger sin enorme platform til at sætte fokus på nogle så vigtige emner, og lade andre vide, at de ikke er alene om at have noget at kæmpe med.

I 2014 var Selena også igennem en meget svær tid, da hun fik diagnosen lupus, hvorefter hun måtte i kemobehandling. Igennem hendes behandlingsforløb tog hun lidt på i vægt, og straks var hele internettet fyldt med billeder af hende i bikini, med overskrifter om hvor “fed” hun var blevet. I stedet for at tage kritikken til sig, postede hun et billede af sig selv på instagram, liggende på en liggestol, iført en badedragt, med kommentaren “I love being happy with me yall #theresmoretolove

Ser man bare et par enkelte interviews med Selena, er det tydeligt hvor ægte hun er, og hvor nede på jorden hun er, på trods af hendes stjernestatus. Hun husker stadig hvor hun kom fra, og hendes taknemmelighed overfor hendes fans skinner altid igennem; hun tager sig stadig ligeså god tid til dem, og stiller gerne op til fotos eller en lille snak, fordi hun udmærket godt ved, det er dem, der har fået hende her til, hvor hun er nu.

Derudover gør hun meget ud af at fortælle, at hun er en helt almindelig kvinde; Hun er ligeså usikker, har de samme problemer, hun har dage uden makeup, hvor håret ikke sidder og hvor hun ikke kommer ud af joggingtøjet, fuldstændig ligesom alle os andre. Og så er hun typen, der står backstage til de vildeste events med de største berømtheder, og spiser pizza iført hendes designerkjole – Og det er altså noget der sker regelmæssigt. Helt ærligt, det kan man da kun være vild med 😀

Det er blandt andet ting som disse, der gør hende til en stor inspiration for mig – og så har vi ikke engang været inde på hendes karriere, som hun altså også bare nailer! Har man fulgt hende bare nogle få år, er det tydeligt hvor meget hun er vokset, og hvor hårdt hun arbejder, både når det kommer til hendes skuespil, hendes musikkarriere og de brands hun vælger at arbejde sammen med, herunder Louis Vuitton, Coach og Coca-Cola.

Selena er simpelthen bare definitionen af classy i mine øjne, både i den måde hun bærer sig selv, i hendes tøjstil og i hendes karriere, derfor kunne denne uges Woman Crush Wednesday jo ikke være andre.

3 thoughts on “Woman Crush Wednesday ♡

  1. Min 11 årige datter var klædt ud som et budskab til fastelavn. Et af de budskaber der stod på var dette.
    A million likes will never be enough, if you don’t like yourself.
    Louise, du er noget så stærk at du kan og vil dele med os.

    1. Ej, jeg er simpelthen så vild med det budskab, det kunne jo ikke være mere rigtigt! Er det ok jeg låner det, og deler det? 🙂 Hvor er det bare en go’ ide, at være klædt ud som et budskab ♡
      Tusind, tusind tak, Mia, dine ord betyder så meget for mig! Tak fordi du tog dig tid til at kigge herind, og skrive kommentarer også ♡

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.