Livsstil

Woman Crush Wednesday ♡

Denne uges Woman Crush Wednesday handler om bloggeren og vloggeren Zoe Sugg.

Hvem er Zoe Sugg så?
26-årige Zoe startede med at blogge i starten af 2009, og senere samme år, oprettede hun sin YouTube-kanal under navnet Zoella. Både hendes blogindlæg og videoer handler om alt indenfor mode, skønhed og livsstil, og i skrivende stund har hun mere end 11,5 millioner følgere på YouTube!

I 2014 lancerede Zoe “Zoella Beauty“, en serie af beautyprodukter, som er så populære at hun løbende lancerer nye, lækre sager; Heriblandt cremer, scrubs, bodymists og showergels. Og ikke nok med dét, så udvidede hun sidste efterår med en serie af livsstilsprodukter også, “Zoella Lifestyle”, som blandt andet består af duftlys, notesbøger og to-go krus.

Men det er ikke alt; Zoe kan nemlig også kalde sig forfatter, og hun er faktisk en bedstsælgende en af slagsen med hendes 3 bøger i Girl Online-serien. Zoe slog alle salgsrekorder, og blev faktisk den hurtigst sælgende debutant i England nogensinde, da hendes første bog udkom tilbage i 2014.

Bag facaden
Jeg har fulgt Zoe i årevis, og særligt er jeg vild med hendes vlogs, hvor man kommer med bag facaden, og ser hendes hverdagsliv i Brighton, hvor hun bor sammen med hendes ligeså populære YouTuber-kæreste Alfie Deyes.

Selv om Zoe er utroligt succesfuld, og jævnligt poserer på forsiden af forskellige store magasiner, bliver inviteret til de fineste events og har været med i flere tv-programmer, kan man i hendes YouTube videoer se, at hun stadig bare er en helt almindelig ung kvinde, med begge ben solidt plantet på jorden.

Zoe er altså heller ikke bange for at bryde glansbilledefacaden, som ellers fylder på de sociale medier. Hun viser f.eks. gerne opvasken på bordet, de visne blomster i vaserne og vasketøjet på gulvet, og man ser hende ligeså ofte i pyjamas og uden makeup, som man ser hende i lækre outfits hvor makeuppen bare sidder.

Generelt er Zoe meget ærlig. Hun har også lige fra starten af været meget åben omkring hendes angstlidelse, som også er en af de ting jeg, som selv lider af angst, virkelig beundrer; Hun er med til at sætte fokus på, og bryde tabuet omkring psykiske lidelser, og er ikke bange for at sætte ord på hendes tanker og følelser omkring emnet. Faktisk har hun ind i mellem filmet de dage, hvor angsten virkelig fylder og tårerne ligefrem triller ned af kinderne, hvilket jeg simpelthen synes er så vigtigt! Særligt for alle de unge der ser med, som måske selv lider af angst, men ikke ved hvordan de skal håndtere det, eller som måske direkte skammer sig over det, og føler sig helt alene med det.

Men, det er altså ikke kun hendes personlighed og hårde arbejde jeg beundrer; Jeg er også helt vild med hendes stil, både når det kommer til tøj og til boligindretning. Hun har virkelig sans for detaljer, og jeg henter utroligt meget inspiration fra hende! Ej, hvor ville jeg gerne eje alt i hendes garderobe, og alle hendes lækre, lækre boligsager 🙂

Daglige Zalfie videoer
Alfie poster daglige vlogs på hans YouTube, og her er Zoe selvfølgelig også med i størstedelen – og deres videoer er simpelthen ligeså vanedannende som den bedste serie på netflix.

Man følger deres hverdag med alt hvad det indebærer af vilde events, madlavning, arbejde, huslige pligter og hyggelige stunder i selskab med venner og familie. Og så er Zalfie, som de bliver kaldt, simpelthen bare så hyggelige at følge med hos! De er begge helt nede på jorden, har en ordentlig portion selvironi og jeg er virkelig bare så vild med dem og deres humor – og ikke mindst deres ægthed.

Hvis I ikke allerede kender Zoe og Alfie, så skynd jer ind forbi deres Youtube-kanaler, eller find dem på Instagram her og her 🙂

Tusind tak fordi I læste med! Hvem inspirerer jer i hverdagen? Knus, Louise-Lykke ♡

2 thoughts on “Woman Crush Wednesday ♡

  1. Jeg kender faktisk ikke Zoe. Måske fordi jeg kun følger med hos danske bloggere. Men jeg synes faktisk at hun lyder meget interessant og sej ud fra hvad du har skrevet, så jeg vil helt sikkert kigge forbi hendes blog 😀

    Håber du har en dejlig dag søde <3

    1. Ih, hvor godt. Jeg synes i hvert fald hun er helt vildt inspirerende; Virkelig cool men samtidigt helt nede på jorden. Det kommer især til udtryk på hendes YouTube kanal, men hun tager altså også de fineste blog-billeder 🙂

      Tusind tak <3 Jeg håber også du har en rigtig dejlig dag smuks. Tak for din kommentar <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.